Congresul PNL, derulat la finele saptamânii trecute, a ales noul presedinte al partidului, in persoana lui Klaus Iohannis, un nou statut, precum si membrii organelor de conducere.

A ramas in pronuntare numele viitorului candidat la presedintie, care se va alege intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis. Pentru prima oara dupa multi ani, organizatia liberala de la Bacau, considerata una dintre cele mai puternice din tara, nu are un vicepresedinte la nivel national si nici un reprezentant in Biroul Politic Permanent Central.

Aceasta este urmarea renuntarii la candidatura a primarului Romeo Stavarache, liderul liberalilor din judetul Bacau, care a fost retinut de procurorii anticoruptie joia trecuta, cu numai o zi inainte de congres.

PUBLICITATE

“Am discutat cu presedintele Iohannis si am hotarât ca este mai bine pentru toata lumea sa nu candidez la o functie de conducere”, a spus Romeo Stavarache. Totusi, Bacaul a fost reprezentat de o delegatie de peste 40 de persoane intre care parlamentarii de Bacau si lideri ai unor organizatii de partid din judet. Delegatia bacauana l-a sustinut pe Klaus Iohannis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ