Fundatia Comunitara Bacau a dotat laboratorul de informatica a Colegiului National “Gh.Vranceanu” cu 18 calculatoare noi, performante, de ultima generatie si tot atâtea monitoare. Suma totala a investitiei este de aproape 32.000 lei si provine din donatii si sponsorizari.

“Mare parte a banilor s-au strâns in urma evenimentului derulat de noi pe 1 iunie sub genericul «Lampioanele sperantei»”, a declarat Mihai Caprioara, directorul executiv al fundatiei. “Elevii nostri vor fi cei mai multumiti de ceea ce s-a investit in acest laborator, in care lucram cu unitati vechi de peste 13 ani”, a spus si prof. Gabriel Andrei, directorul colegiului.

La inaugirarea laboratorului au participat invitati speciali printre care Andrei Muit – presedinte Betania si senatorul Dragos Luchian. Fundatia Comunitara finanteaza organizatii si grupuri de initiativa care gasesc solutii locale, inovatoare si de impact la nevoile comunitatii.

Membrii fondatori au fost Catalin Grigoriu, Gabriel Andrei, Alin Giurea, Cristina Cojocaru, Mihai Caprioara si Geanina Ozturk. Initiativele fundatiei sunt sustinute de medici, avocati, profesori si oameni de afaceri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ