Explicație foto: Programul prelungit la pașapoarte este valabil pentru toată luna august/foto: Ramona Ionescu

Băcăuanii care doresc să solicite eliberarea unui pașaport pot face acest lucru inclusiv sâmbăta aceasta și luni, 14 august, între orele 8.30 – 16.30.

Instituția Prefectului județul Bacău prin Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple vine în sprijinul cetățenilor veniți în țară în această perioadă pentru a-și preschimba documentele de călătorie. Decizia suplimentării programului de lucru a fost luată în scopul asigurării calității privind fluxul cererilor de eliberare pașapoarte.

Astfel, de la 1 august, funcționarii vor fi la ghișee de luni până vineri în intervalul orar 8.30-18.30 și sâmbăta între orele 8.30-16.30. Având în vedere numărul mare de solicitări privind eliberarea de pașapoarte, Maricica Coșa, prefectul județului Bacău, prin Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple a dispus ca pe 14 august 2017, zi declarată liberă prin HG. Nr.512/2017, programul de lucru să se desfășoare în intervalul orar 8.30-16.30.

Marți va fi liber, urmând ca activitatea la ghișee să fie reluată miercuri. Zilnic, la Serviciul pașapoarte se primesc peste 200 de cereri. Termenul de eliberare al unui pașaport electronic este de 14 zile, iar pașaportul temporar se poate ridica în aceeași zi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ