Vestea potrivit căreia Judecătoria şi Parchetul Buhuşi ar putea fi desfiinţate i-a pus pe jar şi pe cei din administraţia locală. Primarul Ionel Turcea nici nu concepe că s-ar putea întâmpla aşa ceva.

„Grija faţă de cetăţean trebuie să fie predominantă.

Aşa spune şi Constituţia. Accesibilitatea la serviciile publice trebuie facilitată necondiţionat. Am intervenit la Parlament. Deputaţii băcăuani au făcut demersuri operative şi foarte bine argumentate la Camera Deputaţilor, care are rol decizional.

Sunt multe posibilităţi de menţinere a Judecătoriei şi Parchetului: reorganizare, arondare…Nu ofer eu soluţii. Cert este că nu dorim stabilirea unor decizii din birou. Trebuie analizate nevoile reale ale cetăţenilor. Şansele de menţinere a acestor instituţii la Buhuşi sunt de 99 la sută.

Menţinerea lor este legală, logică şi morală. Aşteptăm cu încredere votul din Camera Deputaţilor”, ne-a spus primarul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ