Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine publică şi protecţie a participanţilor pe timpul desfăşurării marşului şi mitingului de protest organizat de Grupul de Iniţiativa al Societăţii Civile Bârlădene , din data de 01.09.2013 .

Marşul şi mitingul de protest va avea loc între orele 17.00 – 20.00 pe platoul din piaţa Sfântul Ilie din municipiul Bîrlad , judeţul Vaslui.

Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor pe timpul desfăşurării activităţilor vor fi asigurate independent şi în cooperare cu alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura buna desfăşurare a activităţilor, prevenirea şi combaterea unor acte şi fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestor manifestări, identificarea şi descurajarea acţiunilor de tip infracţional, a producerii de fapte antisociale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ