Misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice pe timpul pelerinajului la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva se desfăşoară fără probleme deosebite.

Pelerinajul a început în ziua de vineri, 9 octombrie 2015, la ora 20.00.

Nu au fost înregistrate situaţii sau evenimente deosebite. Jandarmii, poliţiştii, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași asigură măsurile specifice pe linie de ordine şi siguranţă publică la acest eveniment , prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, acordarea de sprijin persoanelor cu probleme medicale, prevenirea aglomerărilor sau a oricăror incidente ce pot perturba buna desfășurare a pelerinajului.

PUBLICITATE

De la începutul evenimentului şi până în prezent s-a intervenit în 30 de situaţii pentru acordarea primului ajutor unor persoane cu probleme medicale ( oboseală, stări de leşin, dureri abdominale).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ