24 iulie 2024
EvenimentIzvoru Berheciului: Ajutoare de la Crucea Rosie pentru doua familii nevoiase

Izvoru Berheciului: Ajutoare de la Crucea Rosie pentru doua familii nevoiase

O echipa de voluntari de la Crucea Rosie Bacau s-a deplasat zilele trecute in comuna Izvoru Berheciului pentru a ajuta, în masura posibilitatilor, doua familii aflate in situatii disperate.

Prima dintre acestea este formată din zece persoane – patru adulti si sase copii: Florin Derla si Elena Sandu, Mihaela, 33 de ani, si Simona, 25 de ani, fiicele Elenei Sandu, si copiii celor doua. Cel mai mic dintre copii abia a fost nascut, iar cel mai mare este in vârsta de 10 ani.Cu totii locuiesc in conditii improprii, intr-o casuta mica, fara posibilitate de a fi incalzita si luminata.

Cea de-a doua familie locuieste in satul Otelesti si este formata din doua femei si o bunica ce traiesc in aceeasi curte, impreuna cu sapte copii.

Cel mai mic dintre acestia, de numai 5 luni, a murit in urma cu câteva zile, din cauza unei pneumonii. Crucea Rosie Bacau au dus la cele doua familii ulei, faina, zahar, paste, orez, conserve, biscuiti, dulciuri, dar si haine si jucarii pentru copii, donate de o bacauanca ce traieste acum in Anglia.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri