Partidul Miscarea Populara – filiala Bacau isi va desemna curând candidatul la primaria de municipiu. Deocamdata s-au depus doua candidaturi, dar este asteptata si o a treia.

Printre cei care au anuntat ca vizeaza fotoliul de primar se numara Constantin Scripat, fost prefect de Bacau. La o zi dupa ce s-a inscris in partid, motivat de inrolarea fostului presedinte Traian Basescu, Scripat s-a si aruncat in cursa interna pentru primarie.

“Ma motiveaza situatia actuala a primariei si a orasului. Cred ca functiile ocupate ma recomanda. Pâna la urma in cursa interna sondajele de opinie vor da candidatul”, a spus fostul prefect increzator.

“Situatia jalnica a orasului, suntem pe penultimul loc in regiune si asta e de neacceptat pentru un municipiu resedinta de judet – din acest motiv doresc sa candidez”, spune si Irinel Frigura, contracandidatul lui Scripat.

Mai putin cunoscut publicului, acesta vine din mediul privat. Presedintele PMP, Ion Vrânceanu, sustine ca biroul judetean va avea un cuvânt de spus in privinta candidaturilor.

Pe 1 noiembrie este programata Conferinta Judeteana, la care s-ar putea sa participe chiar fostul presedinte Traian Basescu.

Atunci se va decide cine va duce batalia pentru Primaria Bacau.PUBLICITATE