Partidul Miscarea Populara – filiala Bacau isi va desemna curând candidatul la primaria de municipiu. Deocamdata s-au depus doua candidaturi, dar este asteptata si o a treia.

Printre cei care au anuntat ca vizeaza fotoliul de primar se numara Constantin Scripat, fost prefect de Bacau. La o zi dupa ce s-a inscris in partid, motivat de inrolarea fostului presedinte Traian Basescu, Scripat s-a si aruncat in cursa interna pentru primarie.

“Ma motiveaza situatia actuala a primariei si a orasului. Cred ca functiile ocupate ma recomanda. Pâna la urma in cursa interna sondajele de opinie vor da candidatul”, a spus fostul prefect increzator.

PUBLICITATE

“Situatia jalnica a orasului, suntem pe penultimul loc in regiune si asta e de neacceptat pentru un municipiu resedinta de judet – din acest motiv doresc sa candidez”, spune si Irinel Frigura, contracandidatul lui Scripat.

Mai putin cunoscut publicului, acesta vine din mediul privat. Presedintele PMP, Ion Vrânceanu, sustine ca biroul judetean va avea un cuvânt de spus in privinta candidaturilor.

Pe 1 noiembrie este programata Conferinta Judeteana, la care s-ar putea sa participe chiar fostul presedinte Traian Basescu.

Atunci se va decide cine va duce batalia pentru Primaria Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

 1. in sfirsit iese la rampa un candidat serios. este singurul care poate distruge mafia lui stavarache instaurata in primarie si in Bacau. ,,leprele” il vor ataca puternic si are nevoie de sustinere. succes d-le scripat..

 2. Oare cine se baga sa munceasca foarte mult pe un salariu nesemnificativ????
  Chiar asa prosti ne cred????
  Daca ii doare asa de tare de oras,de ce nu si-au facut firme ,sa creeze locuri de munca,sa plateasca taxe si impozite???
  Eeeeeee…..vin la dijmuit contractele derulate de Primarie…..

 3. In sfarsit un candidat gospodar.Omul chiar s-a implicat cat a fost viceprimar.Si chiar stie ce are de facut comparativ cu ceilalti contracandidati care stiu doar ce au de furat…

 4. Este o buna varianta pentru primar. A fost viceprimar, prefect, cunoaste orasul, este energic (cand s-a reparat podul de la Serbanesti era zilnic acolo), nu este corupt (inca), are o buna sansa. Eu il votez fara rezerve.

 5. Care față??? DE ȚĂRAN??? Specific PRIMARILOR DIN ZONA MOLDOVEI. Habar nu aveți CE CONTRIBUȚIE A AVUT LA BLOCAREA DOSARELOR PENALE ALE PRIMARILOR TRECUTI LA PDL INTRE 2011-2012. IMPREUNA CU MAFIOTII DE BERCA SI BANU. VERIFICATI!!!

  • ETEEEE BRE CA MAI STIU SI ALTII DESPRE ISPRAVILE LUI SCRIPAT VON BERBINCENI,STIMATI CETATENI SI ASTA TOT UN SPAVARACHE E ……….PANA SI FETELE LOR SEAMANA UN PIC………….SA NU UIT DLE SCRIPAT VA SALUTA BERCA SI BANU DIN ……..CASA LOR…CICA NU AU VOIE SA SE DEA CU SANIA PE DERDELUS……NUMAI IN CURTE LA EI POT FACE UN OM DE ZAPADA …..TE ASTEAPTA SA LE FII MODEL………

LĂSAȚI UN MESAJ