Un sofer american, fara experienta pe drumurile romanesti si care nu avea de unde sa stie ca pe la noi pe drumurile nationale circula si carute, a lovit cu masina un atelaj nesemnalizat duminica noapte, in jurul orei 00.30.

Accidentul s-a petrecut pe DN 12A, in localitatea bacauana Darmanesti. Caruta, condusa de A. Valentin, de 47 de ani, din comuna Asău, nu era echipata cu elemente reflectorizante.

În urma evenimentului rutier pasagera din caruta, R. Violeta, de 41 de ani, a fost transportată la Spitalul Comăneşti, unde a primit îngrijri medicale , fără a necesita internare.

PUBLICITATE

Atât conducătorul auto cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ