Primarul (suspendat) din Margineni, Marcelin Solot, intra in a doua luna de arest preventiv, dupa ce Tribunalul i-a respins contestatia impotriva prelungirii masurii, dispuse de Judecatoria Bacau. Decizia este definitiva.

Procurorii au cerut, in august, arestarea preventiva a edilului, fata de care instanta luase initial masura arestului la domiciliu, dupa ce acesta ar fi incalcat obligatiile impuse. Mai precis, ar fi incercat sa influenteze angajati din Primaria Margineni, martori in dosar, prin intermediul unui avocat.

Solot este cercetat pentru sase infractiuni de abuz în serviciu si alte sase de fals intelectual, fiind acuzat ca a încheiat contracte, pentru realizarea unor lucrari, cu mai multe societati, incalcând procedura de atribuire a contractelor de achizitie publica si facând plati în baza unor documente cu date false.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ