Luni si-a depus dosarele si Marian Damoc, candidat independent la functia de primar al Municipiului Bacau si la Consiliul Local Bacau, dupa „o campanie intensa de strângere de semnaturi” desfasurata in mai multe zone ale orasului. E o procedura mult prea complicata, iar asta face ca birocratia sa primeze în fata participarii politice a cetatenilor, afirma el.

„Cu toate acestea, zilele întregi de stat în strada si discutiile cu oamenii au meritat pe deplin. M-am bucurat sa vad cum privesc cetatenii candidatura mea: una independenta, constructiva si bazata pe alte principii fata de cele cu care au fost obisnuiti pâna acum.

Drept urmare, am reusit sa strâng, în total, peste 4100 de semnaturi de sustinere. Din momentul în care candidatura mea devine oficiala, eu si echipa mea va vom arata un alt fel de campanie electorala, bazata pe transparenta cheltuielilor, planuri realiste si concentrarea discursului asupra masurilor de dezvoltare a municipiului Bacau” a declarat Marian Damoc, presedintele Asociatiei RYMD.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. ma pufneste rasul cand vad ce candidati avem pe liste… doamne, ei nu se uita putin in stanga si in dreapta? nu se gandesc ce fel de pregatire ar trebui sa aiba un om ca sa fie in stare sa gestioneze un oras atat de mare?
    nu stiu ce consuma oamenii astia, dar vreau si eu – daca tot are efecte atat de spectaculoase

LĂSAȚI UN MESAJ