Luni, 15 iulie, a fost prima zi in care Casa Judeteana de Pensii (CJP) Bacau a distribuit biletele de tratament pentru seria a VII-a din acest an, al carei sejur debuteaza in data de 27 iulie 2013. Pentru aceasta serie, CJP Bacau a primit 368 bilete, din care 359 sunt repartizate automat pensionarilor care au depus cerere din timp si au obtinut punctajul necesar.

Pentru celelalte 9 bilete nu s-a inregistrat nicio solicitare si ele sunt in statiunile Bala, Bizusa si Moneasa. Celelalte 359 sunt in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice are baza de tratament proprie, precum si in cele in care aceasta apartine unor firme private. Este vorba despre statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Baltatesti, Caciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacul Sarat, Mangalia, Moneasa, Nicolina, Olanesti, Pucioasa, Singeorz, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Târgu Ocna, Techirghiol, Tusnad si Vatra Dornei.

Pentru cumpararea biletului obtinut, pensionarii aflati pe listele de repartitie trebuie sa se prezinte la CJP Bacau pâna in 23 iulie, inclusiv. Dupa aceasta data, biletele ramase vor fi vândute la liber. La cumpararea biletului toti vor prezenta cuponul de pensie din luna iunie. In plus, si pensionarii, si asiguratii, precum si persoanele cu handicap vor depune biletul de trimitere de la medicul de familie ori de la specialist.

PUBLICITATE

Persoanele cu dizabilitati care vor sa beneficieze de gratuitate, trebuie sa aduca la CJP Bacau, pe lânga certificatul de incadrare in grad de handicap, si “Programul individual de reabilitare si integrare sociala”, in original si copie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ