Planurile edililor Bacaului pentru acest an includ, pe lânga avansarea si finalizarea multor proiecte aflate deja in derulare, inceperea a doua proiecte noi.

Este vorba despre un proiect demarat de curând, care vizeaza modernizarea intregii zone Banca Nationala, un cartier vast, ce include pe langa artera principala, toate strazile de pe partea stânga si partea dreapta.

Primarul Romeo Stavarache spune ca in zona vor fi modernizate sau vor aparea spatii verzi noi, alei intre blocuri, parcari, trotuare, se va schimba reteaua de gaz si se va asfalta. Toate acestea necesita zece milioane de euro din bugetul local.

PUBLICITATE

Un alt proiect important va demara in perioada urmatoare: asfaltarea strazilor din cartierul Bistrita Lac. Primarul spune ca lucrarile de pe strada Stefan cel Mare sunt in grafic si ca s-au montat conductele de apa, care au fost deja supuse la probe de presiune.

In cadrul aceluiasi proiect se va realiza anul acesta si sensul giratoriu de la intersectia cu strazile 9 Mai si Mioritei, iar in august se va trece la partea de carosabil a strazii Stefan cel Mare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Daca se vor asfalta strazile poate, cei cumintea inca in stare de functionare, vor dispune ca mai intai sa ridice gurile de canal si abia apoi sa aplice covorul asfaltic. Sistemul actual, cu spargerea strazilor dupa asfaltare e cea mai paguboasa solutie. Aude cineva din primarie???

  2. MILCOVUL PRIMAREEEEE..STRADAAA MILCOV TERMINATI O…DACA A TI INCEPUT CEVA SI TERMINATI..NU VA EXTINDETI CU LUCRARILE…TERMINATI CE A TI INCEPUT

  3. Pe Milcov la vale e jale mare… Daca o mai lalai asa cu str. Milcov chiar crezi ca mai ai vreo sansa sa castigi alegerile la anul?

LĂSAȚI UN MESAJ