Ieri, la ora 11.41, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Livezi, sat Orăşa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 78 ani. Casa de locuit are pereţii din paiantă, acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din ţiglă.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă jarul căzut din soba cu acumulare de căldură, au ars bunuri dintr-o încăpere a casei de locuit şi s-au degradat bunuri materiale din alte două încăperi.

Incendiul a fost lichidat la ora 13.24, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Livezi.

La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, fără a fi necesară intervenţia acestuia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ