Marți, 20 august 2013, la ora 08.10, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Măgura, sat Dealu Mare, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit pe un teren aparţinând Consiliului Local Măgura.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars vegetaţie uscată şi gunoi menajer pe o suprafaţă de circa 50 mp.

La ora 14.40, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Mărgineni, sat Valea Budului, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit pe un teren aparţinând numitului Neculai B.

PUBLICITATE

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 2500 mp vegetaţie uscată şi circa 500 mp viță de vie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. de ce va mirati?
    IN BUHUSI intre blocuri linga garaje se fac gratare la greu si nimeni nu zice nimic .EXISTA vreo lege in acest sens? ori verifica cineva ce se intimpla?POlitia se plimba numai in masina pe centru!

LĂSAȚI UN MESAJ