La examenul de Definitivat din acest an, dupa rezolvarea contestatiilor, au mai fost declarati promovati, cu note peste 8 (opt), inca sase profesori, din totalul de 88 de lucrari depuse spre recorectare.

In aceste conditii, rata de promovare la acest concurs, pe judetul Bacau, a crescut de la 41.13 la suta, la 44.13 la suta. In final, din cei 213 candidati care au participat efectiv la proba scrisa au primit nota de promovare 94.

Alti 78 de dascali au cerut retragerea din examen, iar patru teze au fost anulate de comisie. Anul trecut, media pe Bacau de promovare a fost de 64.04 la suta, iar acum doi ani, de 42.60 la suta.

PUBLICITATE

Fara aceasta titulatura, cadrele didactice isi pierd dreptul de a mai profesa in sistemul de invatamânt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Tocmai cei care trebuie sa invete pe altii deabia iau note de trecere la un examen,asta te face sa te gandesti la nivelul si calitatea invatamantului,…….un profesor slab pregatit ce poate sa dea societatii decat un elev si un absolvent slab pregatit …..

LĂSAȚI UN MESAJ