Curtea de Apel Bacau a mentinut arestul la domiciliu in cazul primarului suspendat Romeo Stavarache si al oamenilor de afaceri Liviu Goian şi Liviu Cenuşă, cercetati pentru luare de mita, respectiv complicitate.

Instanta a prelungit masura pâna la data de 31 decembrie, insa decizia nu este definitiva pentru ca inculpatii au facut contestatie care se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Inainte de a intra in sala de judecata, Romeo Stavarache si avocata lui, Doinita Boana, ne-au declarat ca, si in conditiile in care se prelungeste arestul la domiciliu, nu exista riscul pierderii mandatului de primar.

PUBLICITATE

Reamintim ca in acelasi dosar, dar in stare de libertate, au fost trimisi in judecata Constantin Apostol, directorul Agentiei ADRNE, si afaceristul Costel Casuneanu, pentru complicitate la luare si dare de mita.

In rechizitoriu se spune ca, in perioada 2008 – 2011, primarul Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalti inculpati, ar fi pretins si primit, de la patru oameni de afaceri, mai multe sume de bani. (


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. OAMENI DE PRESA DIN BACAU ,DACA MAI AVETI UN PIC DE INDEPENDENTA SI MAI TINETI UN PIC LA ORASUL BACAU,LUATI POZITIE CATEGORICA FATA DE ACEST ESCROC SI SCAPATI BACAUANII DE EL.DEASEMENI ELIMINATI DIN ADMINISTRATIA BACAUANA TOATA SLEATCA DE HOTI PE CARE A CONDUS-O.NU POT SA MAI ACCEPT ARTICOLE DE GENUL ,,CE MAI FACE STAVARACHE”. ESCROCUL TREBUIE SA FACA ANI GREI DE TEMNITA.

LĂSAȚI UN MESAJ