Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatiile fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, si fostului deputat Mihai Banu impotriva deciziei Curtii de Apel Bacau de mentinere a arestului preventiv.

Cei doi se afla dupa gratii din luna iulie, fiind cercetati intr-un dosar de trafic de influenta.

Procurorii DNA sustin ca Berca, prin intermediul lui Banu, ar fi pretins si primit, de la afaceristul Viorel Rusu, denuntator in acest dosar, suma totala de 220.000 euro pentru a interveni pe lânga membri ai Guvernului în vederea alocarii unei sume de bani catre Primaria Ardeoani.

Banii erau necesari pentru achitarea unor lucrari de construcaii, în valoare de aproximativ 5,6 milioane lei, executate de firma omului de afaceri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. Revin si spun tuturor, nu va mai adresati lui rusu cu “domnule” pentru ca o jigodie care a facut avere numai prin denunturi nu poate fi un domn. Regret ca DNA nu se uita si la calitatea unui denuntator si in primul rand el trebuie verificat de unde sunt banii pe care spune ca ia dat. Nu cumva sunt din venituri nedeclarate ?

 2. Daca domnul Rusu, nu intra in mizeria instituita de borfasii politici , azi era o persoana asistata social.
  Va felicit d-le, pentru ca a-ti stiut sa supravietuiti, si mai ales ca prin lupta pentru supravietuire ati
  reusit o importanta contributie in mod indirect la diminuarea fenomenului de coruptie!
  Eu am fost un PROST, crezind si actionind altfel decit d-voastra, astazi sunt aproape un nimic, si nici nu am contribuit prin si cu nimic la indreptarea lucrurilor in societate.
  Felicitari si succes !

 3. Oare cum se simte Rusu acum cand nevasta lui Berca si-a ingropat tatal duminica (bineinteles c-a murit de suparare) !!! Oare el are vreo remuscare? Doamne fereste, sa sufere familia din cauza ta!!

 4. Oare cum se simt amantele frumuselului Berca acum, cind nu mai are cine sa le consoleze ?
  Dam si nume doamna doctor ?
  Cit despre nevasta – sa nu se supere, mai capata omul experienta, “isi mai face mina “, mai popular !

 5. Am citit in Desteptarea ca rusu a castigat licitatia pentru Aeroportul Bacau. Deci, urmeaza ca acest semianalfabet sa se autodenunte, pentru ca sigur a dat spaga. Atentie C.J. Bacau!

 6. ESTI O “doamna” ori proasta, ori imbecila daca scri asa ceva. Este clar ca nu cunosi persoana la care te adresezi. Este clar ca esti din gasca scursurilor de rusu si banu!

LĂSAȚI UN MESAJ