Partenerii evenimentului Big Build, initiat de Habitat for Humanity, au dus la final proiectul “8 case in cinci zile”

Pe strada Izvoare din municipiul Bacau a prins contur un nou cartier de locuinte. In numai cinci zile, sponsorii evenimentului si aproximativ 200 de voluntari au ridicat opt case pentru tot atâtea familii nevoiase.

De luni, 5 octombrie si pâna pe 9 octombrie la ora 16.00, noile locuinte au fost ridicate din truda oamenilor cu suflet mare. In prima zi s-au ridicat peretii, in a doua zi au fost facute scheletele acoperisurilor si peretii montati din placi PVC sporeau speranta oamenilor care au visat toata viata la o locuinta proprie.

Treptat, in cinci zile, casele au prins contur. Mai este de lucru la interior si cel mai probabil, noii locatari vor petrece Craciunul intr-un nou camin, alaturi de cei dragi. Sunt opt familii, cu tot atâtea povesti. Opt familii care au pus umarul la treaba inca din prima zi de lucru.

Beneficiarii au de acum o casa a lor cu ajutorul Primariei Bacau si a principalilor sponsori Dedeman, Kaufland, Tondach, Kronospan, AdePlast, Teraplast, Politub, MTI – Saint Gobain Group, AkzoNobel, DB Schenker, Fiskars, Epics Photobooth, Aqua Carpatica si a tuturor oamenilor de bine care au ajutat la implinirea unor visuri marete.

12079311_931511926930834_8248920713734077574_n

De astazi (n.r. vineri) casele nu au numere, ci poarta numele principalilor sponsori.

Despre oamenii implicati in acest proiect, despre povestilor lor, despre emotiile traite si despre tot ce a insemnat timp de cinci zile proiectul Big Buid, puteti citi in editia de luni 12 octombrie, a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ