Unul dintre evenimentele devenite traditie la Colegiul National de Arta “George Apostu” s-a derulat miercuri, 20 aprilie, in cadrul actiunilor din saptamâna “Scoala altfel”.

In galeria de arta organizata in holul liceului de pe strada Razboieni au fost expuse cele 240 de lucrari de arta realizate de elevii din 12 institutii de invatamânt din judetul Bacau, marcând astfel concluzia celei de-a VII-a editii a Concursului “Icoana – reprezentarea sacrului in arta traditionala si moderna”.

Micutii artisti s-au adunat in fata icoanelor impartasindu-si parerile, admirând operele colegilor “profesionisti” de la sectia de Arta Plastica a liceului-gazda. Apoi, in prezenta juriului format din profesorii de specialitate de la Colegiul “Apostu”, toti participantii au fost premiati pentru truda lor.

PUBLICITATE

„Dincolo de tehnica abordata, aici sunt prezente lucrari realizate cu migala, cu mult talent, stiinta si dragoste, fiindca fara acestea nu pot fi create opere atât de frumoase” a subliniat prof. Daniela Birzu, directorul Colegiului National de Arta “George Apostu”. Expozitia poate fi vizionata pâna pe data de 4 mai.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ