In acest weekend vor fi desemnati câstigatorii celei de-a paisprezecea editii a Festivalului National de Teatru in Limba Engleza “The Ingenious Drama Festival”. Ieri, 18 iulie, au urcat pe scena teatrului “Bacovia” ultimele doua echipe aflate in concurs, “In the Spot” (Bacau) si “Hevenly Hell” (Timisoara).

In aceasta dupa-amiaza vor fi sustinute monoloagele din sectiunea “Work in Progress”. In cadrul acestei noi sectiuni, tineri cu vârste intre 15 si 18 ani au avut sansa sa isi dezvolte abilitatile artistice.

Pe parcursul intregii saptamâni au fost organizate ateliere de teatru conduse de actorii profesionisti: Andrei Runcanu, Dragos Muscalu, Pavel Bârsan si Alice Solomon.

PUBLICITATE

Seara, de la ora 21.00, Eliza Noemi Judeu va interpreta, in afara concursului, piesa “A Women Alone”, semnata de Dario Fo si Franca Rame. In cadrul ceremoniei de premiere, care va avea loc sâmbata, 20 iulie, ora 17.00, vor fi desemnati câstigatorii editiei din acest an.

Madalina Gheta

Fotografii de la spectacolele de joi pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ