Bacauanii care locuiesc pe strada Nufarului din municipiul Bacau reclama faptul ca lucratorii de la drumuri au asfaltat gurile de canalizare. Tot locatarii din centrul orasului spun ca sarcina ridicarii gurilor de canal le-ar reveni responsabililor de la Compania Regionala de Apa Bacau.

„Pe unele portiuni, gurile de canalizare au ramas sub asfalt, iar in alte zone s-au format gropi dupa ce asfaltul de pe capacele de canal s-a spart sub greutatea rotilor autoturismelor. Am vorbit cu cei de la Primaria Bacau in vederea finalizarii lucrarilor in parametri de calitate, insa, responsabilul cu asfaltarile mi-au spus ca sarcina ridicarii gurilor de canal le revine celor de la CRAB. Astfel stând lucrurile m-am indreptat catre ei cu o adresa prin care le-am solicitat urgentarea lucrarilor.”
Dorel Trofin, presedintele Asociatiei de proprietari 106 Nufarului.

La rândul lor, soferii care tranziteaza zona spun ca cel mai rau se circula noaptea. “Strazile sunt inguste si prin unele zone neluminate, iar pe intuneric nu prea vezi denivelarile. Am intrat in vreo doua rânduri in gropile formate la gurile de canal si am ajuns cu masina in service. Ar fi tare bine ca drumurile proaspat asfaltate sa fie redate circulatiei atunci când se termina toate lucrarile, ca de cârpeli suntem satui”, spune Toader Ionascu, sofer.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. In aceasta situatie se afla tot cartierul Bistrita Lac “proaspat asfaltat”. Si nu e vorba doar de canalele de apa, ci si de cele de gaze. Au trecut doua luni de la asfaltare si inca nu a ridicat nimeni canalele, si cand vor fi intr-un final ridicate prevad ca va fi facuta o treaba de mantuiala. Cred ca cel mai sanatos era ridicarea tuturor canalelor la nivel si apoi asflatarea strazilor (asa cum s-a facut recent in Comanesti)

  2. Matali ci iesti pi scaunu’ ala barosan lasa dracu’ condeiu ci tocesti penitza cu epistolele alea care li trimiti acasa la oameni. Ar fi o mari ctitorie si vad ci acoperi bortele astea la canalizare. Luar dracu di munca si gindire parca sunteti tampiti cind faceti cite o treaba. Nica nu-i bun in tirgsorul nostru si matali umbli balalau.

  3. Si ce vreti? Sa vina primarul sa le asfalteze? Firma care a licitat este de vina. De ce nu ati sarit cand va construit podul de la Margineni sau Pasajul? Nu meritati un asemenea primar

  4. uitati-va dragilor pe pagina de facebook a lui stavarake! o sa vedeti cum se implica activ in marea campanie de asfaltare!mie unul imi aminteste de ceausescu!

LĂSAȚI UN MESAJ