– joi nu se lucreaza cu publicul, inclusiv la Taxe si Impozite Locale si nici nu se emit documente

Functionarii din administratia publica locala, din toate primariile din judet, inclusiv din municipiul Bacau, alaturi de functionari din Consiliul Judetean, sunt in greva pe parcursul zilei de joi, 30 aprilie.

Nu se lucreaza cu publicul si nu se emit documente, iar Directia de Taxe si Impozite Locale isi inceteaza, de asemenea, activitatea. Tot joi era programata si sedinta ordinara a Consiliului Local, aferenta lunii aprilie, insa aceasta a fost amânata pentru luni, 4 mai, ora 12, in acelasi loc, Centrul Expozitional.

PUBLICITATE

Revendicarile functionarilor publici se refera in principal la cresteri salariale. In cazul in care nici acest protest si nici negocierile sindicalistilor cu Guvernul nu vor avea nici un rezultat, in luna mai se va desfasura un nou protest, la Bucuresti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. De ce nu le da D-nu Stavarache mariri de salarii?, ca doar sunt bani. Nu are taxa de stalp?, bani din fonduri europene de la D-nul Apostol?, bani din sponsorizari de la Asociatii sportive? bani de la CET? Are, cum nu are? In plus, o sa aiba bani din parcari, nu vrea sa ne ia 10 lei de parcare? vrea, cum nu vrea?
    o RUSINE DE PRIMAR, cum de altfel sunt TOTI cei care ocupa functii importante de conducere la nivel de Administratie Bacau, fara preocupari fata de cetateanul bacaoan.

  2. de ce nu pleaca in corpore la privat…sa vada acolo salarii de salarii…aia cer si compenteta,punctualitate,program de 8 ore plus,hai baieti si fete la privat

LĂSAȚI UN MESAJ