O dupa amiaza deconectanta au petrecut cei care au raspuns afirmativ invitatiei de participa, sâmbata, 20 august, la „Garden Party” – un eveniment organizat la Casa „Albert”, din Luncani, pentru a doua oara consecutiv, de Asociatia „Lumina” din Comanesti, cu sprijinul colegilor de la Asociatia „Totul pentru un surâs”, a sponsorilor Selgros Bacau si Atelierul de design floral „Decro”.

„Este al doilea an când ne intâlnim, am mai invatat câte ceva…pâna si locul arata altfel, mai vesel, mai colorat. Este al doilea an când raspundeti invitatiei noastre, ceea ce nu poate decât sa ne flateze, pentru ca nu am putea fara voi. Tot ceea ce facem este pentru a ne putea continua proiectele noastre, in speta, pentru a putea duce la final construirea Hospice-ului din Serbanesti – un proiect al comunitatii”, a declarat Mara Matei, reprezentanta Asociatiei „Lumina” din Comanesti.

Echipati lejer, in tinute de vara, cei prezenti, „au luat o pauza” , socializând, insotiti permanent de voia buna, transformând, cu folos, o dupa amiaza de weekend in adevarate ore de relaxare, in sprijinul unei cauze nobile.

PUBLICITATE

„Mara Matei repeta experienta si ne aduce mai aproape de segmentul de copii care au nevoie de ajutorul nostru. Suntem bucurosi sa fim aici si ne-am dori sa fim mai multi alaturi de ei. Mai multi, cu totii deschisi, bucurosi, cu grijile lasate de fiecare acasa. Sa fim alaturi de ei, sa le aducem un strop de bucurie”, a declarat Dana Chiriac, proprietara brandului Elite Mob din Bacau. Astfel, participantii la eveniment au contribuit prin donatii (copiii cu vârsta sub 10 ani au avut acces gratuit) pentru construirea Centrului pentru Ingrijiri Paliative Pediatrice din cartierul Serbanesti, primul hospice destinat copiilor cu boli incurabile din România.

Surprizele nu au lipsit, asa cum, de altfel, organizatorii au si promis, copiii balacindu-se ore la rând in piscina amenajata in curtea hospice-ului, totodata fiind angrenati si in tot soiul de intreceri, jocuri cu baloane uriase de sapun ori face painting si alte activitati distractive.

Si toate acestea cu implicarea activa a unui grup de tineri voluntari veniti tocmai din Marea Britanie, unii inca de la inceputul verii. Spre final, cei prezenti nu au uitat sa elibereze spre vazduh sute de baloane multicolore umplute cu helium, dar si câteva lampioane viu colorate, in amintirea micutilor ingrijiti de Asociatia „Lumina”, care, din pacate, au plecat pentru totdeauna dintre noi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ