Asociaţia Brickenburg, în colaborare cu Galeriile Alfa Bacău și Consiliul Județean Bacău, organizează în perioada 29 august- 1 septembrie expoziţia “Călătorie în universul LEGO”, o provocare prin care acest joc stimulează imaginaţia şi spiritul creativ.

Înfiinţat în februarie 2010 de Asociaţia Brickenburg, Clubul Brickenburg are zeci de membri activi – cel mai tânăr fiind de patru ani, iar cel mai în vârstă trece usor de 40 de ani.

Asociația organizează în cele mai mari orașe din țară expoziții tematice legate de lumea LEGO.

PUBLICITATE

Scopul Asociaţiei Brickenburg, prin evenimentele pe care le organizează şi activităţile pe care le derulează, are în centru educaţia prin nonviolenţă, aducerea în atenţia publicului larg a rolului constructiv pe care îl are atragerea adulţilor si copiilor în activităţi nonviolente, stimulatoare de creativitate şi analiză, de formare a spiritului de echipă şi observare atentă a mecanismelor lumii în care trăiesc.

Evenimentul a inceput joi, 29 august și se va încheia pe 1 septembrie. Prețul de intrare este de 1 leu pentru copii și de 2 lei pentru adulți.

Galeriile Alfa Bacău au sediul pe strada Marasesti nr. 12, iar programul de vizitare al expoziției este între orele 9:00 – 17:00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ