La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au efectuat, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Bacău, percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat din municipiul Bacău.

În prezența reprezentanților societății de furnizare a energiei electrice s-a stabilit că unul dintre imobile, în care bărbatul locuia fără forme legale, era branșată ilegal la rețeaua de energie electrică.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuază cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută de art.92 al.2 din Legea 123/2012.

PUBLICITATE

De asemenea, a fost depistat în flagrant un bărbat din comuna Balcani a cărui locuință era branșată ilegal la rețeaua de energie electrică.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua electrică faptă prevăzută şi pedepsită de art. 92 alin 2 din din Legea 123/2012.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ