Sabina Jitariu și Nicolaie Nani câștigătorii titlului de Miss și Mister al Colegiului „Grigore Antipa Foto: Ioan Bîșcă

Joi, 7 decembrie, dinamismul și frumusețea s-au îmbinat perfect pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan”, acolo unde, a avut loc Balul Bobocilor Colegiului „Grigore Antipa” din Bacău. Cele 11 perechi participante s-au pregătit temeinic pentru cea mai frumoasă seară, etalându-și ținutele luxuriante.

Atitudinea participanților și expresivitatea lor au fost punctate just de public și analizate atent de membrii juriului.

Competiția a debutat cu prezentarea generală, lăsându-i pe jurați cât și pe public să decidă cine este cel mai carismatic concurent. Primele în scenă au intrat fetele, acestea prezentând în fața criticilor ținute de zi, rochii de seară, etalându-și totodată talentul actoricesc, demonstrând și prin prestațiile scenice că au ureche muzicală.

Apoi, a venit rândul băieților care și-au făcut apariția pe scenă mult mai încrezători. Doi colegi de liceu, obișnuiți deja cu scena, i-au prezentat pe concurenți într-o lumină cât mai favorabilă. În prezentare s-a vorbit despre hobby-urile fiecăruia punându-se în principal accentul pe sport. A doua probă a constat în testarea perspicacității și a cunoștiințelor de cultură generală, întrebările punându-i în dificultate pe concurenți.

Dacă unii au reușit să treacă cu brio această probă, alții, emoționați fiind, le-au dat prilej de amuzament colegilor din sală. După aproximativ trei ore, dominate de bună dispoziție și antren, a venit vremea prezentării ținutei de seară. Programul artistic al evenimentului a fost realizat de elevii Colegiului „Grigore Antipa” și completat de tinerele talente autohtone. Momentele de dans au alternat cu minirecitaluri de muzică populară și prestații de beatbox. La ora 19.00, juriul format din profesori ai colegiului, dar și reprezentanți ai sponsorilor, i-au desemnat pe câștigătorii din acest an.

Titlul de Miss și Mister Boboc a fost adjudecat de Sabina Jitariu, respectiv, Nicolaie Nani. Premiul al doilea a fost câștigat de Cătălina Neniță și Andrei Ilie, iar pe ultima treaptă a podiumului au urcat Cosmina Huțanu și David Mugureanu. Titlul de Miss și Mister Popularitate a fost obținut de Violeta Brănișteanu și Ionuț Compot.

Alte articole