Voluntarilor angrenati in proiectul “BIG Build” implementat de Habitat for Humanity si Dedeman li s-au alaturat in cea de-a doua zi inconfundabilul Cabral si cunoscuta cântareata Ada.

Cabral a fost in santier inca de la primele ore ale diminetii pentru ca a venit cu rulota personala si a dormit in incinta noului cartier de case.

Vedeta a pus umarul la tot ce a fost mai greu. A ridicat schele, a carat placi din PVC si le-a urcat pe schele, le-a fixat impreuna cu coechipierii lui, a batut cuie, a masurat din nou si s-a asigurat ca face totul ca la carte.

PUBLICITATE

Omul de televiziune a luat totul ca pe un lucru firesc pentru ca are experienta voluntariatului. El spune ca raspunde prezent tuturor solicitarilor atunci când i se cere ajutorul.

“In momentul in care sunt oameni care au nevoie de ajutor, vin si fac tot posibilul sa le fie bine. In astfel de situatii, pe mine ma bucura cel mai mult gesturile de multumire ale beneficiarilor, iar asta conteaza cel mai mult”, a declarat Cabral pentru cotidianul “Desteptarea”.

In timp ce omul de televiziune se retragea la masa de prânz, in santier a aparut si Ada insotita de impresarul ei, Catalin. Cei doi au dorit sa intre direct la lucru. Au primit echipamentul de protectie si li s-a facut protectia muncii la intrarea in santier. Dupa o scurta prezentare, cei doi au fost directionati catre o echipa si au inceput lucrul.

[wonderplugin_gallery id=”360″]

“Este a doua experienta de acest gen pentru mine. Sunt o fire sensibila si-mi place sa le ofer ajutorul meu oamenilor aflati la nevoie. Imi place sa muncesc si nu ma dau in laturi atunci când vine vorba de munca fizica. Pentru ca am invatat sa pun polistiren, cred ca acest lucru voi face si aici. In plus, imi place munca in echipa. Abia astept sa-i cunosc pe beneficiari si sa le aflu povestea”, declara Ada.

O echipa condusa de Dragos Paval, presedintele Dedeman, va lucra cot la cot cu cei aproximativ 200 de voluntari. Efortul comun face ca pe zi ce trece, casele sa prinda forma. Vineri, locuintele vor fi predate la cheie celor opt familii beneficiare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ