Fotbalistii de la FC Bacau si handbalistii de la ACS Golden Kids au fost protagonistii unui eveniment special, desfasurat la “Green Club”

Ziua Copilului este…in fiecare zi. Prin urmare, fotbalistii de la FC Bacau si handbalistii de la ACS Golden Kids au sarbatorit ziua de 1 Iunie, inca de pe 31 mai. Impreuna. In ton cu sloganul evenimentului organizat azi la prânz, la baza sportiva “Green Club”: “Petrecem Ziua Copilului impreuna”.

Astfel, peste 100 de copii legitimati la cele doua grupari sportive, FC Bacau si ACS Golden Kids s-au distrat pret de aproape doua ceasuri laolalta cu antrenorii, parintii si rudele lor. Inceput cu un program de aerobic condus de cei trei antrenori de la “Limitless”, manifestarea a continuat cu tot felul de jocuri cu ocazia carora fotbalistii si-au demonstrat maiestria si la semicerc, in timp ce handbalistii, dar si handbalistele au demonstrat ca stapânesc foarte bine mingea si cu piciorul, nu doar cu mâna.

PUBLICITATE

“Eu fac si fotbal, si handbal, iar ca mine sunt multi. Ne distram de minune”, a marturisit Codrin, un pusti de clasa a IV-a la Scoala “Alexandru Ioan Cuza”. Finalul i-a gasit pe toti cei prezenti gustând o pizza si racorindu-se cu un suc oferite de organizatori. “Am decis sa sarbatorim Ziua de 1 Iunie impreuna deoarece avem un scop comun. In plus, doream sa oferim copiilor altceva fata de anii antreriori”, a afirmat Sandu Iacob, presedintele ACS Golden Kids.

“In mod cert, vom permanentiza astfel de actiuni comune”, a adaugat fondatorul FC Bacau, Cristi Ciocoiu. Si, pâna la urma, de ce nu? Doar Ziua Copilului este…in fiecare zi.

[wonderplugin_gallery id=”276″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Bravo D OMNILOR CRISTI si SANDU pentru organizarea unui asa eveniment.Sunt un pensionar de 65 de ani . II stu pe bunicul lui CRISTI din partea tatalui care a oficiat slujba religioasa la casatoria mea .Il stiu pe tatal lui SANDU cand lucra pentru fostul DINAMO BACAU ..Din aceste radacini din care va trageti este frumos ce a- ti facut nu numai cu aceasta ocazie dar si cele anterioare si .viitoare..FELICITARI si SUCCES pe mai departe . SUNT ALATURI DE VOI.

  2. Felicitari organizatorilor! Pentru ce au facut si ce fac in spprt, Cristi Ciocoiu si Sandu Iacob sunt o garantie a profesionalismului si a performantei. Felicitari si Desteptarii pt. ca mediatizeaza astfel de evenimente. Copiii sunt viitorul, in sport si nu numai in sport

LĂSAȚI UN MESAJ