Igen, Sport Club Bacau! Baietilor lui Viorel Tanase nu le-ar strica sa invete maghiara. Si nici sa se mute in campionatul Ungariei; se pare ca acolo le merge mai bine decât in tara. Cel putin, asa sustin rezultatele.

Dupa cele trei infrângeri din Vestul tarii (1-4 cu Olimpia Satu Mare, 1-2 cu FC Bihor si 1-2 cu National Sebis), bacauanii s-au scos, remizând joi seara, 2-2 pe terenul detinatoarei Cupei Ungariei, Debrecen. Gazdele au condus cu 2-0, insa golurile inscrise de Husein in min. 53 si de B.

Ungureanu in ultimul minut de joc au permis Sport Clubului sa paraseasca terenul neinvinsa. Tanase a utilizat urmatoarea formula de echipa la Debrecen: Petrariu – Mihalachioaie, Lozneanu, Adascalitei, Luncanu- Intuneric, Dumitriu- Husein, Hurdubei, B. Rusu- Predoiu.

PUBLICITATE

Au mai evoluat: Sascau, Blanaru, Schiopu, Strugariu, Miron, B. Ungureanu. Astazi, divizionara B bacauana va sustine ultimul amical din cadrul cantonamentului efectuat la Baile Felix, intâlnind Olimpia intr-un meci cu caracter de revansa. Marti, 27 august, Sport Club va juca primul meci oficial al noului sezon, in deplasare, in compania Kosaromului din Pascani, in faza a patra a Cupei României.

Elevii lui Viorel Tanase vor debuta in campionatul Ligii a ll-a pe 7 septembrie, atunci când vor intâlni acasa, Clinceniul antrenat de fostul mijlocas al FCM Bacau, Vali Badoi si condus din teren de fratii Karamyan si de golgheterul Palimaru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ