Constantin Uzum, fost primar al Onestiului la inceputul anilor ’90, a suferit, azi, un accident cerebral după a căzut victima celebrei inselatorii cu accidentul rutier.

Un necunoscut l-a sunat acasa si i-a spus ca fiica sa ar fi implicata intr-un grav accident rutier. Pentru a o ajuta, ar trebui sa fie cumparate mai multe cartele de reincarcare pentru telefoanele mobile iar codurile acestora sa fie comunicate prin telefon.

Uzum, in varsta de 80 de ani, a suferit un accident vascular cerebral si a cazut pe strada.

El a fost transportat la spitalul din Onești si, apoi la cel din Bacau, de unde a fost transferat cu un elicopter la București.

Vom reveni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. cum dracu sa te mai sperii dupa ce primesti telefoane de genul asta cind se face de atita timp reclama ca e tzeapa?modul asta e arhicunoscut ,deci nu ar mai trebui sa mai prezinte nici un risc

LĂSAȚI UN MESAJ