Micuta de 5 ani care la sfârsitul lunii trecute a cazut de la etajul IV al imobilului de pe strada Stefan cel Mare, din Bacau, a fost externata.

Meritul este al intregii echipe medicale care s-a ocupat de caz – dr. Daniel Ceuca, ortopedie pediatrica, dr. Irena Galinescu – ATI, dr. Daniela Ceuca – ATI, dar si a medicilor de chiurgie pediatrica si neurochirurgie a Spitalului Judetean, care au salvat viata fetitei.

In urma cu trei saptamâni, aceasta a ajuns in Urgenta in stare foarte grava, cu multiple traumatisme, fractura de bazin, fracturi de membre, fracturi de oase craniene, traumatisme de organe interne, cu sanse minime de supravietuire.

PUBLICITATE

Dupa zile intregi de monitorizare permanenta, micuta pacienta a plecat acasa doar cu un picior in ghips, urmând a la inceputul lunii viitoare sa se prezinte la spital pentru un control de rutina.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ