In perioada 30-31 octombrie 2015, A.S.C.H.N. Bacau – Centrul “Daniel”, organizeaza editia a IV-a a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii “Stea printre stele” in sala mare a Teatrului Municipal Bacovia.

Festivalul este un concurs de interpretare si îşi propune să contribuie la descoperirea şi lansarea de copii si tineri interpreţi de muzică uşoară, sa aduca impreuna copii talentati, copii cu dizabilitati, care sunt beneficiarii nostri traditionali, si personalitati marcante ale muzicii usoare romanesti.
Totodată festivalul îşi propune să faca cunoscut concurentilor orașul lui Bacovia.
Scopul organizarii acestui festival intr-o perspectivă integrativă este de a demonstra ca handicapul nu trebuie sa ingradeasca accesul la viata culturala, nu trebuie sa conduca la izolare, nu trebuie sa afecteze viata copilului; copiii sunt copii indiferent de existenta talentului sau handicapului, si pot fi educati, astfel incat, impreuna, sa construiasca o lume mai buna.

Ne bucuram ca in acest an festivalul a avut un mare rasunet in viata culturala romaneasca. Au raspuns invitatiei noastre peste 130 de copii din tara si din Republica Moldova, care au pregatit cu emotie momente artistice diverse si deosebite pentru a impresiona juriul si audienta.

Copiii centrului “Daniel” au pregatit plini de entuziasm obiecte confectionate manual in cadrul actiunii ”Si eu sunt vedeta aici”. Aceste obiecte vor fi expuse pe intreaga durata a festivalului ca o dovada a potentialului si abilitatilor acestor copii.

Juriul este compus din:
NICO – interpreta muzica usoara
AURELIAN TEMISAN -interpret muzica usoara
MIHAI ALEXANDRU – compozitor – presedintele juriului
BOGDAN DRAGOMIR – realizator emisiuni Radio Romania
BOGDAN ALEXE -regizor si producator Dream Media Production
CLAUDIU BULETE – compozitor – CB Media
MARCEL IORGA – compozitor

De asemenea, multumim tuturor acelora care au facut posibila organizarea acestui eveniment: copii, parinti, echipa Centrului “Daniel”, parteneri, sponsori si finantatori.
Totodata, dorim sa multumim prezentatorilor festivalului, Andrei Ciobanu si Alessia Popa.

In cadrul acestui festival avem si un moment inedit, o petrecere cu tematica Hallowen, un moment de relaxare dupa finalizarea concursului si inainte de premiere, prilej de a ne cunoaste mai bine, de a inter-relationa si, de ce nu, de a devein prieteni. Mentionam ca cele mai frumoase/ inedite costumatii vor fi premiate.

Evenimentul se va incheia cu gala de premiere, multasteptata de concurenti, presarata cu momente artistice extraordinare: moment coregrafic sustinut de copii Centrului “Daniel”, recital Nico, recital Aurelian Temisan.

Programul Festivalului STEA Printre Stele Editia a IV – a:
VINERI 30 octombrie
Ora 15.00 – 16.30 – repetitii, probe de microfon
Ora 16.30 – Deschiderea Festivalului – imn
Ora 16.40 – 18.00 – CATEGORIA I 5 – 7 ANI
Ora 18.00 – 20.00 – CATEGORIA II 8 – 9 ANI
Ora 20.00 – INCHIDERE SEARA CONCURS
SAMBATA 31 OCTOMBRIE
Ora 08.30 – 10.00 – repetitii, probe de microfon
Ora 10.00 – Deschiderea Festivalului – imn
Ora 10.10 – 11.45 – CATEGORIA III – 10 – 11 ANI
Ora 11.45 – 13.00 – CATEGORIA IV – 12 – 13 ANI
Ora 13.00 – 13.30 – CATEGORIA GRUPURI
Ora 13.30 – 14.30 – pauza PRANZ
Ora 14.30 – 15.30 – CATEGORIA V – 14 – 16 ANI
Ora 15.30 – 16.00 – CATEGORIA VI – 17 – 21 ANI
Ora 20.00 – INCHIDERE CONCURS
INTRE ORELE 16.00 – 17.45 VA AVEA LOC PETRECEREA COPIILOR – TEMATICA HALLOWEEN
Ora 18.00 GALA DE PREMIERE

Festivalul este finantat de Consiliul Judetean Bacau, in baza Legii 350/2005.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ