Ministerul Sanatatii organizeaza examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti. In aceasta sesiune se pot înscrie candidatii care finalizeaza pâna la data de 31 august, pregatirea teoretica si practica efectuata în vederea obtinerii atestatelor de studii complementare, în conditiile prevazute de ordinul MS nr. 418/2005.

Examenele se vor desfasura în centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii, în care s-a efectuat pregatirea. Media minima de promovare pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7.00. Inscrierea candidatilor la examen se va face începând cu data de 26 august 2013 si pâna la data de 6 septembrie 2013 inclusiv.

Înscrierile pentru atestatul de Implantologie se fac în aceeasi perioada, dar la directiile de sanatate publica din centrele universitare în care s-a facut pregatire pentru obtinerea acestui atestat: Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Directiile de sanatate publica care vor efectua aceste înscrieri vor completa listele nominale cu candidatii înscrisi, pâna la data de 10 septembrie. Examenele au loc la mijlocul lunii urmatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ