Dosar penal pentru evaziune fiscală și peste 100 m.c. de material lemnos confiscat de polițiști, în urma verificărilor efectuate la societăți comerciale din zonele Asău, Ghimeș Făget și Dărmănești, ce desfășoară activități de exploatare, transport, debitare și comercializare a materialului lemnos.

În perioada 04-09 august a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Bacău, au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor din domeniul silvic.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost efectuate verificări pe linia transportului de material lemnoase și cu privire la activitatea unor agenți economici din zonele Asău, Ghimeș Făget și Dărmănești, care desfășoară activități de exploatare, transport, debitare și comercializare a materialului lemnos.

PUBLICITATE

Ca urmare a constatărilor efectuate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 35.000 de lei.

De asemenea s-a dispus confiscarea cantității totale de 107 m.c. material lemnos de diverse sortimente, în valoare totală de 20 254 de lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, faptă comisă de către reprezentanții a două societăți comerciale, la care au fost constatate neconcordanțe între raportările contabile, care pot reprezenta operațiuni fictive de către unul sau ambii parteneri sau neînregistrarea veniturilor realizate în urma operațiunilor comerciale efectuate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ