Andrei Tanasov, alaturi de prof. Mariana Rosenschein, dupa Nationala de Chimie de anul acesta / foto: Liviu Maftei

Andrei Tanasov, Raluca Darauta (elevi la Colegiul National „Gh.Vranceanu) si Tudor Hirlea (de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moinesti) au participat, timp de o saptamâna (31 august – 6 septembrie) la Tabara Nationala de Chimie, organizata anul acesta la Tg. Mures.

La aceasta activitate participa primii 15 elevi din fiecare clasa, calificati la Etapa Nationala a Olimpiadei de Chimie, adica cei mai buni, dintre ce mai buni. Tinerii nostri chimisti, in urma miniolimpiadei organizate in aceasta tabara, au facut din nou o figura frumoasa, care ii fac sa priveasca cu incredere la Nationala de Chimie care se va defasura, anul viitor, in premiera, in Bacau.

Astfel, Raluca Darauta a obtinut locul III pe tara, Andrei Tanasov, la proba practica, s-a calificat in primii trei, fiind premiat de organizatorii probei, profesori universitari de la Universitatea de Medicina si Farmacie Tg.Mures, iar elevul Tudor Hirlea a obtinut un punctaj foarte bun (77 puncte), având in vedere ca este la prima participare de acest gen.

PUBLICITATE

Profesorii coordonatori ai acestor elevi sunt Mariana Rosenschein (Bacau) si Luminita Prajinariu (Moinesti). De altfel, cei trei au obtinut, in primavara, la Olimpiada Nationala de Chimie, premiile III (Andrei Tanasov) si mentiuni speciale (Raluca Darauta cu Tudor Hirlea)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ