Curtea Bazei 95 Aeriene Bacau a fost animata, pret de câteva ore de energia elevilor de la Liceul Tehnologic „Gh. Ruset Roznovanu” Roznov. Prof. Simona Postelnicu a avut initiativa de a-i aduce pe copii intr-o excursie la Baza 95 Aeriana Bacau.

A facut toate demersurile si când a primit aprobarile necesare s-a urcat intr-un autocar, impreuna cu 15 elevi si insotitorii acestora, si a pornit spre Bacau. Cadrele militare au facut oficiul de gazda si le-au vorbit oaspetilor despre istoria unitatii militare, trecând in revista si nume sonore care s-au perfectionat aici.

Elevii au facut turul muzeului aviatiei aflat in incinta Bazei 95 Aeriene Bacau si au avut posibilitatea sa urce in aeronavele de antrenament ale unitatii. Copiii au „testat” avionul IAR- 99 Soim si elicopterul IAR – 330 Puma Socat, unde au trait emotii unice la mansa. Unii elevi au declarat ca se vor gândi sa opteze pe viitor pentru cariera militara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Nu prea are clasificarea asta cu baza.In afara de cateva expirate si slabe IAR 99 si cateva Iar. 330 Puma si astea vechi nu pre ai ce vedea. Fosta odata prin anii 1980 ditamai baza unde vedeai zeci de Mig=uri 21, chiar si Mig 15 si din cand in cand cate un Il 28 Ce vremuri ce avioane…………………………………………..cam bate vantul rau prin baza asta aeriana.

LĂSAȚI UN MESAJ