Valerian Vreme

Deputatul PMP de Onesti, Valerian Vreme, a ridicat, ieri, in Camera Deputatilor, problema drumului judetean 119 Onesti – Gura Vaii – Dumbrava, aflat intr-o stare jalnica si uitat mereu de autoritati. „Au trecut trei runde de alegeri (locale, parlamentare si europene). Asadar, trei rânduri de promisiuni, doar in ultimii doi ani.

În loc sa fi dus la capat licitatia aflata in forma finala pe SEAP si sa rezolve situatia unuia dintre cele mai deteriorate drumuri din tara, actualii guvernanti au amânat la nesfârsit lucrarile. Exista motivatii solide, atât din punct de vedere social, cât si economic, pentru a incepe lucrarile.

Locuitorii comunei sunt privati de facilitati de transport, afacerile in zona sunt în scadere, iar elevii care fac naveta, de multe ori, trebuie sa parcurga distanta, pâna la oras, pe jos. Nu în ultimul rând, odata reabilitat, respectivul drum ar reprezenta o alternativa pentru legatura Onesti-Bacau”, a precizat deputatul Vreme.

PUBLICITATE

Pe aceeasi tema, deputatul a depus interpelari la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si la Consiliul Judetean Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. DN12 A Ghimes-Comanesti e intr-o stare jalnica, nereabilitat de nicio guvernare de dupa 1989. Zilele trecute o echipa destul de numeroasa executa o lucrare absolut inutila in localitatea Preluci-Goiasa, de decopertare a rosturilor aparute in betonul crapat si de rostuire cu smoala.Bani aruncati in vant, nervi intinsi la maxim. Pe cand o lucrare tehnica, durabila, facuta cu simt de raspundere? Suntem singurul judet prapadit cu drumuri ca-n epoca de piatra dar cu REGI AI ASFALTULUI!

LĂSAȚI UN MESAJ