Este replica lui Dragos Luchian, senator de Bacau, pentru tirada de acuzatii care il vizeaza pe el si PNL, in razboiul declaratiilor privind micsorarea taxei de salubrizare in municipiu, declansat de deputatul PSD Cosmin Necula.

“Nici el nu stie ce vrea! Daca ce propune este modificarea taxei de salubrizare, i-am explicat clar ca pe baza Masterplanului pe salubrizare, propus de Dragos Benea, seful sau, tarifele vor creste in anii urmatori. Daca vrem sa avem servicii de calitate, acestea se platesc. Nu putem apela la populism ieftin. Nu este un proiect sustenabil, dar ma voi intâlni cu el, sa-i explic!”, a replicat Dragos Luchian, dorind astfel sa puna punct acestei dispute.

Cosmin Necula a spus ca va strânge semnaturi de la bacauanii care sunt de acord cu injumatatirea taxei de salubrizare, masura care ar putea fi aplicata incepând de anul viitor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Despre ce servicii de calitate vorbeste domnul senator? Ca e mizerie peste tot, la toate ghenele.
    In plus, masura ,mie mi se pare sustenabila…dar nu e prost domnul ce se vrea primar, da recunoasca.
    Si daca candva o fi fost propusa de Benea..asta n are nicio relevanta. O fi fost propusa in anumite conditii care acum nu m ai sunt respectate.
    Sa ia bani din investitii ( ca se poate , la.recrificare) si sa lase oamenii,ca s necajii, cu taxa asta mai mica.
    PNL ul sa si mai puna pofta n cui. Ca prea se freaca pe palme cand aude de bani

LĂSAȚI UN MESAJ