13 aprilie 2024
SănătateDr. Sandu Druță se alătură echipei de urologie a Spitalului „Prof. Dr....

Dr. Sandu Druță se alătură echipei de urologie a Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși

Dr. Sandu Druță, medic specialist în urologie, se alătură echipei medicale a prestigiosului Spital „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși, aducând cu el expertiză și dedicare în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și al sistemului reproductiv masculin.

Sub umbrela contractului cu C.A.S.J. Bacău, pacienții din regiune vor beneficia de o gamă completă de servicii medicale în urologie, inclusiv consultații în cabinetul din Ambulatoriul Integrat, spitalizare continuă și spitalizare de zi. Aceste servicii vor fi accesibile pe baza unui bilet de trimitere emis de medicul de familie, iar în cazul solicitării, ele vor putea fi accesate contra cost și pe durata spitalizării.

Dr. Ion Cojocaru va continua colaborarea cu Spitalul din Buhuși, concentrându-se în special pe intervenții chirurgicale, aducând astfel un echilibru între serviciile medicale de consultație și cele chirurgicale în domeniul urologiei.Urologia, așa cum este definită, este o specialitate medico-chirurgicală ce acoperă un spectru larg de afecțiuni ale sistemului urinar și reproductiv masculin, incluzând rinichii, vezica urinară, prostatele și alte organe conexe.

Pentru programări, pacienții sunt încurajați să utilizeze diversele canale de contact disponibile, incluzând telefonul la numerele 0234262220, 0234262221, 0372274937, 0372274878 (interior 116 – cabinetele de Urologie), programare online pe website-ul spitalului sau direct la Fișier, în funcție de disponibilitatea locurilor. Această adiție valoroasă în echipa medicală a spitalului va asigura accesul optim și tratamentul adecvat pentru pacienții din regiune.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri