Dupa cum a declarat Stefan Martin, presedintele Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal Onesti, “la concursul care a avut loc în ziua de 22 august pentru ocuparea functiei de manager al Spitalului Municipal Onesti, doctorul Oana Secara a trecut cu brio probele examenului organizat.

Ea a obtinut nota 9.60 la testul teoretic si nota 10 la proba practica, la care a sustinut un proiect de management referitor la decongestionarea Serviciului de Urgenta a spitalului onestean”.

Dr. Oana Secara a evidentiat faptul ca este necesar un centru de permanenta care sa elimine efortul si suprasolicitarea activitatii la sectorul de urgenta medicala. Acest centru va functiona într-un spatiu în suprafata de 31.2 m, dotat cu utilitatile necesare, în incinta Compartimentului Urgente.

PUBLICITATE

Cu media 9.80 doctorul Oana Secara a fost declarata manager al Spitalului Municipal Onesti, ea fiind singura care s-a înscris la acest concurs.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ