Trupul barbatului gasit in Serbanesti a fost preluat de SML

Luni dimineata, pompierii de la Detasamentul Bacau au fost solicitati sa intervina pentru a scoate din canalul de fuga al râului Bistrita, in zona cartierului Serbanesti, o persoana gasita inecata.

Militarii au adus la mal trupul neinsufletit al unui barbat, in vârsta de aproximativ 50 de ani, care a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Medicina Legala Bacau si dus la morga, pentru ca medicii de aici sa efectueze necropsia si sa stabileasca care a fost cauza mortii.

In acelasi timp si politistii au deschis o ancheta pentru a afla identitatea barbatului si imprejurarile in care a decedat.

PUBLICITATE

La scurt timp, pompierii au trebuit sa dea curs unei noi solicitari. Tot in canalul de fuga al Bistritei, insa in dreptul localitatii Racova, a fost gasit cadavrul unei femei, in vârsta de aproape 40 de ani, care nu a putut fi identificata.

Politistii au facut verificari in comuna, dar nu s-a sesizat disparitia niciunei persoane si continua cercetarile pentru a stabili identitatea acesteia.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ