* La data de 04 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au depistat în trafic pe DN 11, un bărbat de 35 de ani, din comuna Bârsăneşti, la volanul unui autoturism, în stare de ebrietate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat. În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

* La data de 04 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Letea au depistat, un bărbat de 39 de ani, din comuna Balcani, la volanul unui autoturism, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Anunțuri publicitare

Alte articole