Consilierii locali s-au intrunit la o sedinta fulger, vineri, 18 martie. Pe ordinea de zi au fost subiecte delicate, adica banii bugetului local. Concret, pe ordinea de zi au fost proiecte privind rectificari bugetare, o noua aranjare a investitiilor care se vor face cu bani din imprumutul contractat de municipalitate in 2012, de 60 milioane de lei.

Nemultumiti de aceste relocari de fonduri si motivat de faptul ca „nu mai dorim sa impovaram si mai mult bacauanii, mai ales ca proiectele promise nu s-au realizat”, consilierii Dan Jitariu (independent) si Elena Cosma (UNPR) au parasit sala de sedinta.

Desi cei din executiv au motivat ca nu este vorba de o indatorare suplimentara, cei doi consilieri au iesit pe usa. Sedinta a continuat cu doar doi alesi din opozitie si toate cele trei proiecte au fost aprobate.

PUBLICITATE

Doi consilieri au parasit sedinta CL Bacau de astazi, protestand pentru faptul ca autoritatile au convocat-o in pripa, cu mai putin de 24 de ore inainte

Posted by Desteptarea de Bacau on Friday, March 18, 2016

Mai multe detalii in editia de luni a cotidianului Desteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sa parasesti sala,in semn de protest, o data, hai de doua ori. Totusi, oamenii v-au ales ca sa-i reprezentati, sa le transpuneti ideile in practica, sa ne sustineti cauza …inmamama-siii de treaba!!!! Acu sa votez pe cineva care pleaca…care ramane…care doarme…care abia asteapta sa incasese indemnizatia de sedinta…pe cine, bre ?!?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ