Polițiștii au depistat doi minori de 17 ani, din județul Bacău, pe care îi bănuiau că ar fi înșelat mai multe persoane din țără, oferind spre vânzare, pe internet, diverse bunuri.

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au depistat într-un oficiu postal din Bacău, doi minori de 17 ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că cei doi ar fi oferit spre vânzare pe internet diverse produse iar după ce erau contactați de cumpărători le-ar fi expediat acestora produse fără valoare.

Asupra minorilor au fost găsite de către polițiști trei colete postale și 9 mandate poștale, pe numele unor cetățeni din județele Bacău, Cluj, Brașov, Maramureș, Neamț, Sălaj, Dolj, Suceava și municipiul București.

De asemenea, asupra lor a fost găsită suma de 977 de lei.

Cei doi bănuiți au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bacău în vederea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Frumos!Politia trebuie să se specializeze in combaterea unor asemenea fraude,mărunte ce-i drept dar destul de multe!Comertul on line va lua amploare la fel ca in Occident.Felicitări,cit mai multe exemple!!!

LĂSAȚI UN MESAJ