La data de 7 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au depistat, în urma investigațiilor efectuate, doi minori de 12 și 17 ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 28/29 august a.c., în jurul orei 03.00, minorul de 17 ani prin distugerea părților componente ale unui tonomat de cafea ar fi sustras cutia cu bani în care se afla suma de 210 lei, cauzând un prejudiciu de 1600 lei.

În noaptea de 02/03 septembrie și în noaptea de 05/06 septembrie a.c., ultima data împreună cu minorul de 12 ani, ar fi sustras din tonomatul de cafea suma de 20, respectiv 3 lei.

PUBLICITATE

Față de minorul de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ