Anuntata cu surle si trâmbite, inaugurarea Cresei Letea, programata pentru luni, 21 martie, se pare ca nu va mai avea loc. Motivul este lipsa autorizatiei de la pompieri. “Eu nu risc sa deschid cresa in lipsa autorizatiei.

Autoritatile locale ne-au dat garantii ca totul este in regula si ca putem functiona, insa a fost doar o amagire. Eu nu pun in pericol copiii si nici nu vreau sa primesc vreo amenda de sa nu o pot plati vreodata”, spune Valentina Dospinescu (foto), sefa Centrului Bugetar al Creselor din Bacau.

Viceprimarul Radu Ababei a precizat ca institutia poate functiona in baza autorizatiei pe care Colegiul Tehnic “Dumitru Mangeron”, de care apartine cresa, o are deja. Lucru insa contestat de directoarea Dospinescu.

PUBLICITATE

“Aici este o alta cladire, careia i s-a schimbat si destinatia, asadar presupun ca este nevoie de autorizatie, mai ales ca pompierii s-au si interesat daca avem documentele in regula”, a spus directoarea.

De la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta am aflat ca Primaria nu a facut nici un demers pâna miercuri pentru obtinerea autorizatiei de la pompieri.

O alta mare problema este ca personalul cresei a facut deja comanda pentru alimentele necesare de luni incolo. Parintii celor 30 de micuti care ar trebui sa intre in noua institutie vor trebui sa gaseasca solutii de avarie pâna la rezolvarea situatiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Pana la urma ce s-a inaugurat? S-a inaugurat dar nu s-a dat in folosinta!!
    Bine ca cine trebuia a fost acolo si s-au facut si pozele de rigoare.

  2. Niste nulitati ajunse in fruntea Bacaului (ca paduchele )s-au grabit sa inaugureze un spatiu fara aprobarea I.S.U. Incompetenta totala .Ne-am saturat sa-i vedem mustata lui ababei .

LĂSAȚI UN MESAJ