Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor din România si vicepresedinte al AP NATO, a fost seful delegatiei care a efectuat, saptamâna aceasta, o vizita de lucru in Polonia, Finlanda si Estonia.

In aceasta calitate, deputatul bacauan a participat la conferintele Comisiei politice si Comisiei de stiinta si tehnologie ale NATO, care au avut loc la Helsinki (21-23 septembrie) si Tallinn (23-25 septembrie).

Cu acest prilej, Gabriel Vlase s-a intâlnit cu presedintele Finlandei, Sauli Niinistö, cu presedintele parlamentului finlandez, Eero Heinaluoma, cu membri ai comisiilor de afaceri externe si de aparare, cu reprezentanti ai Ministerului Apararii si Ministerului Afacerilor Externe.

PUBLICITATE

Vizita in Estonia a cuprins intrevederi cu reprezentanti ai Ministerului Apararii, Ministerului Afacerilor Economice si ai Comunicatiilor, precum si o vizita la baza aeriana Amari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ