Ciubotaru Bădără
Lucian Ciubotaru

Deputatul penelist Lucian Ciubotaru a interpelat CNA-ul si pe presedintele institutiei, Laura Georgescu, pe tema inculturii promovata in audiovizual. Acesta se intreaba daca incultura a devenit strategie nationala, când misiunea institutiei este de fapt de a asigura “un climat bazat pe libera exprimare si responsabilitatea fata de public în domeniul audiovizualului.

“Asta-i misiunea dar, din pacate, sub gestionarea dumneavoastra acesta este rezultatul: priveghiuri si înmormântari, femei aproape dezbracate, manipulari grosolane, certuri si scandaluri alimentate de televiziuni, oameni inculti exploatati la maximum”, spune Ciubotaru. Acesta acuza tabloidizarea televiziunilor la ore de maxima audienta, oferind astfel pe tava, in special copiilor si adolescentilor, modele de viata dubioase.

“Programele de televiziune afecteaza dezvoltarea mentala si morala, abunda în subiecte despre violenta, limbaj suburban si deseori cu tenta sexuala.

PUBLICITATE

Va rog sa-mi comunicati daca sunteti dispusa sa faceti ceva, în cel mai scurt timp, astfel încât sa se observe o ameliorare în grila de programe a televiziunilor din România”, a conchis deputatul bacauan, membru al Comisiei de Cultura din Parlament, care a cerut un raspuns scris din partea institutiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. FELICITARI DOMNULE CIUBOTARU.ERA SI TIMPUL DE A SE INCERCA SI ALTCEVA LA ACESTE TELEVIZIUNI.DAR CEI MAI VINOVATI SUNTEM NOI PRIVITORII,CARE AR TREBUI SA NU LE MAI DAM ATENTIE ACESTOR EMISIUNI/TELEVIZIUNI!

LĂSAȚI UN MESAJ