La data 11 septembrie a.c., o patrulă de poliție din Moineşti, a depistat în flagrant un bărbat, de 33 de ani, din județul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 12 septembrie a.c, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Asău, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 116 B pe raza localității, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0, 58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.PUBLICITATE